Πώς να συμπληρώσετε φόρμες PDF on the go

Η ικανότητα να χειρίζεστε αποτελεσματικά εργασίες εν κινήσει είναι απλά ανεκτίμητη. Μια συνηθισμένη εργασία που απαιτεί προσοχή, ακόμα κι αν βρίσκεστε μακριά από το χώρο εργασίας, είναι η συμπλήρωση φορμών PDF. Είτε συμπληρώνετε μια αίτηση εργασίας είτε συμπληρώνετε ένα ερωτηματολόγιο, το να μπορείτε να το κάνετε απρόσκοπτα από μια φορητή συσκευή μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και νεύρα. Με την ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής για κινητά ONLYOFFICE για συσκευές iOS, μπορείτε να συμπληρώσετε φόρμες PDF όπου κι αν βρίσκεστε. Διαβάστε τον οδηγό μας για να μάθετε πώς να το κάνετε.

How to fill out PDF forms on the go

Η εφαρμογή Έγγραφα ONLYOFFICE για iOS είναι ένα δωρεάν κινητό γραφείο για την επεξεργασία εγγράφων, υπολογιστικών φύλλων και παρουσιάσεων και τη διαχείρισή τους τοπικά και διαδικτυακά. Όσον αφορά τη συμπλήρωση φορμών PDF ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, η εφαρμογή Έγγραφα ONLYOFFICE προσφέρει τη δυνατότητα να συμπληρώνετε φόρμες γρήγορα και αποτελεσματικά, απευθείας από την κινητή συσκευή σας. Ας δούμε πώς να συμπληρώσετε τη φόρμα.

Πώς να συμπληρώσετε φόρμες PDF στα Έγγραφα ONLYOFFICE

Αρχικά, ανοίξτε το PDF αρχείο προς συμπλήρωση στην εφαρμογή Έγγραφα ONLYOFFICE.

How to fill out PDF forms on the go

Μπορείτε να μεταβείτε στη λειτουργία προβολής από κινητά για ευκολία. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις και να ενεργοποιήσετε την προβολή Mobile.

How to fill out PDF forms on the go

Μόλις ανοίξει η φόρμα PDF στην εφαρμογή Έγγραφα ONLYOFFICE, μπορείτε να αρχίσετε να συμπληρώνετε τα πεδία της φόρμας. Πατήστε σε ένα πεδίο κειμένου για να εισαγάγετε τις πληροφορίες σας, επιλέξτε πλαίσια για να κάνετε επιλογές ή επιλέξτε επιλογές από τα αναπτυσσόμενα μενού.

Για ευκολότερη πλοήγηση μεταξύ των πεδίων, χρησιμοποιήστε τα βέλη για αυτόματη μετακίνηση από το ένα πεδίο στο άλλο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χάσετε κανένα πεδίο που πρέπει να συμπληρώσετε.

How to fill out PDF forms on the go

Δώστε προσοχή στη γραμμή όπου εμφανίζονται τα σχόλια. Μπορεί να περιέχουν προτροπές για ολοκλήρωση ή όριο χαρακτήρων ή τύπο χαρακτήρων.

How to fill out PDF forms on the go

Εάν έχετε συμπληρώσει λανθασμένα δεδομένα κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης, μπορείτε να διαγράψετε όλα τα πεδία με ένα κλικ. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και επιλέξτε Εκκαθάριση όλων των πεδίων.

How to fill out PDF forms on the go

Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να ελέγξετε τις καταχωρίσεις σας και να διασφαλίσετε την ακρίβεια. Εάν χρειάζεται να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές, μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε το κείμενο ή να προσαρμόσετε τις επιλογές πριν ολοκληρώσετε το έγγραφο.

Για να δείτε πώς φαίνεται η συμπληρωμένη φόρμα, χρησιμοποιήστε την προεπισκόπηση. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο εικονίδιο εισαγωγής στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Γρήγορη προβολή.

How to fill out PDF forms on the go

Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα, αποθηκεύστε το έγγραφο στη συσκευή σας. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τη συμπληρωμένη φόρμα μέσω email ή εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, επιτρέποντάς σας να τη στείλετε στον παραλήπτη.

Συνδεθείτε στο cloud

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε την εφαρμογή του κινητού σας στο cloud για να αποθηκεύσετε έγγραφα και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά ανά πάσα στιγμή και να τα μοιραστείτε με άλλους.

Για παράδειγμα, δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό ONLYOFFICE DocSpace, αποθηκεύστε τις συμπληρωμένες φόρμες σας και μοιραστείτε τις με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας με προσαρμόσιμα δικαιώματα πρόσβασης με ασφάλεια.

Κατεβάστε το ONLYOFFICE Documents από το App Store στη συσκευή σας iOS. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν:

Μεταβείτε στο App Store

Θέλετε να βρείτε έτοιμες φόρμες PDF από συμβόλαια μέχρι προγραμματισμό ταξιδιών; Μεταβείτε στη δωρεάν βιβλιοθήκη με έτοιμες φόρμες, κατεβάστε και συμπληρώστε τις φόρμες τα από την κινητή συσκευή σας.