10 ψηφιακές ατζέντες για κάθε γούστο 2024

Οι ψηφιακές ατζέντες κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, επιτρέποντάς μας να κρατάμε τα πάντα σε ένα μέρος και να οργανώνουμε την ημέρα ή τις ομαδικές μας δραστηριότητες. Ας ρίξουμε μια ματιά στις ψηφιακές ατζέντες σχεδιαστές για διαφορετικούς σκοπούς και κάθε γούστο.

10 digital planners for every taste 2023

Η ψηφιακή ατζέντα είναι λογισμικό που σας βοηθά να αποθηκεύετε και να παρακολουθείτε στόχους, σχέδια και λίστες υποχρεώσεων και να διαχειρίζεστε τον χρόνο σας συστηματικά και σε ένα μέρος. Σήμερα υπάρχουν πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες με λίστες υποχρεώσεων, παρακολούθηση, διαχείριση έργου, διαχείριση εργασιών και δευτερευόντων εργασιών, παρακολούθηση συνήθειας, έλεγχο προϋπολογισμού, ανάλυση και στατιστικά στοιχεία και πολλά άλλα.

Για να κατανοήσετε ποια ψηφιακή ατζέντα είναι κατάλληλη για εσάς, πρέπει να ξεκινήσετε προσδιορίζοντας μερικά σημεία:

  • Δραστηριότητες: εργασία, διαχείριση ομάδας, σπουδές, προσωπικές καθημερινές δραστηριότητες κ.λπ.
  • Βασική λειτουργικότητα: προγραμματισμός για την ημέρα, τον μήνα ή το έτος, παρακολούθηση έργων ή παρακολούθηση συνηθειών.
  • Τρόπος χρήσης: online, εφαρμογή για υπολογιστή και κινητό για iOS ή Android.
  • Σχεδίαση: πώς θέλετε να παρουσιάζονται οι πληροφορίες.

Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ποιες ψηφιακές ατζέντες είναι καλύτερες και για ποιους σκοπούς.

Πρότυπα ψηφιακής ατζέντας

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους οργάνωσης των δραστηριοτήτων σας είναι μέσω ψηφιακών φορμών. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στον φορητό υπολογιστή σας ή να τις εκτυπώσετε για να τις έχετε πάντα στη διάθεσή σας.

Φόρμες ONLYOFFICE

Η βιβλιοθήκη ONLYOFFICE OFORM προσφέρει πολλές δωρεάν ψηφιακές ατζέντες για κάθε γούστο και σκοπό. Αυτά είναι αρχεία PDF με πεδία με δυνατότητα συμπλήρωσης. Οι φόρμες μπορούν να αποθηκευτούν και να εκτυπωθούν για χρήση ως χάρτινη ατζέντα. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε φόρμες σε μορφή PDF και να τις ανοίξετε σε οποιαδήποτε εφαρμογή υποστηρίζει αυτήν τη μορφή.

10 digital planners for every taste 2023

Καθημερινά προγράμματαεβδομαδιαίες ατζέντεςεβδομαδιαίες ατζέντες γευμάτωνατζέντα ταξιδιούατζέντα προπόνησης, και άλλες φόρμες είναι διαθέσιμες στη βιβλιοθήκη.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Με το ONLYOFFICE μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τη δική σας προσωπική ατζέντα. Ο Δημιουργός φόρμας ONLYOFFICE προσφέρει ένα σύνολο πεδίων με δυνατότητα συμπλήρωσης, όπως κείμενο, σύνθετα πλαίσια, αναπτυσσόμενες λίστες, πλαίσια ελέγχου, κουμπιά επιλογής και εικόνες που είναι παρόμοια με τα τυπικά στοιχεία ελέγχου περιεχομένου, αλλά διαθέτουν προηγμένες ιδιότητες πεδίων. Μπορείτε να δημιουργήσετε την ατζέντα σας στη γνωστή διεπαφή εγγράφου κειμένου.

Παρακολουθήστε το βίντεό μας για να μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια ψηφιακή ατζέντα στον Επεξεργαστή ONLYOFFICE ή στο cloud :

Passion Planner

10 digital planners for every taste 2023
Πηγή: Passion Planner

Το Passion Planner προσφέρει PDF με αρχεία ατζέντας που μπορείτε να εκτυπώσετε. Οι ατζέντες είναι διαθέσιμες δωρεάν και μπορείτε να τις κατεβάσετε εάν εισαγάγετε το email σας. Οι επιλογές περιλαμβάνουν παρακολούθηση θερμίδων, παρακολούθηση συνήθειας, λίστες υποχρεώσεων και ημερήσιες ή εβδομαδιαίες ατζέντες.

 

Ψηφιακά ημερολόγια

Google Calendar

10 digital planners for every taste 2023
Πηγή: Google Workspace updates

Το Ημερολόγιο Google φαίνεται σαν μια πολύ απλή αλλά εύχρηστη ψηφιακή ατζέντα. Σας επιτρέπει να προγραμματίζετε εργασίες, εκδηλώσεις και ραντεβού χωρίς να τα επικαλύπτετε.

Οι δυνατότητες του Ημερολογίου Google είναι βασικές, ωστόσο προσφέρει μερικές εξαιρετικές επιλογές προγραμματισμού που είναι κατάλληλες για τον κατάλληλο χρήστη ή για ενσωμάτωση σε μια εφαρμογή που ήδη χρησιμοποιείτε. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε συμβάντα για την ημέρα, την εβδομάδα, τον μήνα ή ολόκληρο το έτος με μια εύχρηστη διεπαφή.

Βασική λειτουργικότητα: κοινή χρήση ημερολογίου, υπενθυμίσεις, προβολή ατζέντας.

Τιμή: δωρεάν

Todoist

10 digital planners for every taste 2023
Πηγή: Todoist

Το Todoist είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για τον προγραμματισμό των καθημερινών σας εργασιών. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να οργανώνετε και να διαχειρίζεστε τις εργασίες σας με μια απλή διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης.

Το Todoist υποστηρίζει πολλαπλές ενσωματώσεις με άλλες εφαρμογές για τη βελτίωση των ροών εργασίας και την απλοποίηση της διαχείρισης εργασιών. Υποστηρίζει δευτερεύουσες εργασίες, υποέργα, επαναλαμβανόμενες εργασίες, ειδοποιήσεις και άλλα.

Βασική λειτουργικότητα: διαχείριση εργασιών, ετικέτες εργασιών, ιεράρχηση εργασιών, παρακολούθηση προόδου.

Τιμή: η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στη δωρεάν έκδοση. Η επί πληρωμή προσφορά του ξεκινά από 3 $/μήνα.

Any.do

10 digital planners for every taste 2023
Πηγή: Any.do

Το Any.do είναι μια εφαρμογή ψηφιακού σχεδιασμού που σας βοηθά να διαχειριστείτε τις καθημερινές σας εργασίες και δεσμεύσεις. Βοηθά να οργανώσετε τη ζωή σας και να παραμένετε στην ώρα σας σε όλα όσα πρέπει να κάνετε.

Μπορείτε να προσθέσετε εργασίες, σημειώσεις και συνδέσμους και στη συνέχεια, να ορίσετε προθεσμίες για το πότε θέλετε να ολοκληρωθούν. Το Any.do διαθέτει επίσης πρότυπα για διάφορους τύπους έργων, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά εύκολο να ξεκινήσετε αμέσως.

Βασική λειτουργικότητα: απλή διεπαφή, ενσωματωμένα πρότυπα, φίλτρα και λειτουργίες υπενθύμισης.

Τιμή: παρέχεται η δωρεάν έκδοση. Η τιμή της πληρωμένης έκδοσης είναι 4$ ανά χρήστη/μήνα.

nTask

10 digital planners for every taste 2023
Πηγή: nTask

Το nTask είναι μια ψηφιακή ατζέντα που σας βοηθά να προγραμματίσετε την ημέρα σας και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Περιλαμβάνει ένα ημερολόγιο, μια λίστα υποχρεώσεων και μια ενότητα σημειώσεων, καθώς και τη δυνατότητα συγχρονισμού με τις συσκευές σας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τις εργασίες, τα ραντεβού και τις προθεσμίες, καθώς και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να παραμένετε σε καλό δρόμο. Είναι επίσης ιδανικό για τη δημιουργία στόχων και τον προγραμματισμό έργων.

Βασική λειτουργικότητα: ημερήσιος πρόγραμμα, λίστα υποχρεώσεων, προσαρμόσιμοι στόχοι, παρακολούθηση διάθεσης.

Τιμή: από 4$ ανά χρήστη/μήνα

 

Ψηφιακές ατζέντες και πλατφόρμες παραγωγικότητας

ClickUp

10 digital planners for every taste 2023
Πηγή: ClickUp

Το ClickUp είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τις ομάδες που διασφαλίζουν αποτελεσματικό σχεδιασμό έργου και μέγιστη παραγωγικότητα. Είναι μια ψηφιακή ατζέντα για προγραμματισμό χρονοδιαγράμματος και διαχείριση έργου που φέρνει όλη τους την εργασία σε ένα μέρος με μια διαισθητική διεπαφή.

Το ClickUp επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα χρονοδιαγράμματα, τις εργασίες, τους προϋπολογισμούς και τους στόχους τους. Διαθέτει επίσης λειτουργίες όπως χρονοδιακόπτη και ξυπνητήρι για να μπορείτε να παραμένετε συγκεντρωμένοι στην εργασία σας χωρίς να χρειάζεται να ελέγχετε την ώρα σας.

Το ClickUp έχει εξαιρετικά προσαρμόσιμες επιλογές, όπως προσαρμοσμένα πεδία και ετικέτες. Αυτό το καθιστά ένα καλό εργαλείο για όσους έχουν εμμονή με τον προγραμματισμό, την παρακολούθηση και τη διαχείριση.

Βασική λειτουργικότητα: προβολή ημερολογίου, αυτοματοποίηση δημιουργίας εργασιών, προσαρμογή, πρότυπα προγραμματισμού, παρακολούθηση χρόνου.

Τιμή: η δωρεάν έκδοση είναι διαθέσιμη με λειτουργικούς περιορισμούς. Η τιμή για την επί πληρωμή έκδοση ξεκινά από 5$/μήνα ανά χρήστη.

Trello

10 digital planners for every taste 2023
Πηγή: Trello

Για όσους θέλουν να παρουσιάζουν πληροφορίες πιο οπτικά, το Trello είναι μια καλή επιλογή. Είναι μια ψηφιακή ατζέντα εύκολη στη χρήση και προσαρμόσιμη σε κάθε τύπο επιχείρησης.

Το Trello διαθέτει ένα σύστημα όπου τα έργα και οι εργασίες εμφανίζονται ως κάρτες. Μπορείτε εύκολα να τα επεξεργαστείτε, να προσθέσετε πληροφορίες, σχόλια ή συνδέσμους και να επισυνάψετε αρχεία ή εικόνες.

Τα έργα μπορούν να μοιραστούν με άλλα μέλη της ομάδας και μπορούν να προτείνουν ιδέες ή να εργαστούν σε εργασίες μαζί σας. Αυτό διευκολύνει όλους τους εμπλεκόμενους να παρακολουθούν εργασίες και προθεσμίες.

Βασική λειτουργικότητα: πρόγραμμα επεξεργασίας οπτικού πίνακα, γραφήματα και γραφήματα, συνεργατικά χαρακτηριστικά, ειδοποίηση μηνυμάτων.

Τιμή: η δωρεάν έκδοση είναι διαθέσιμη με λειτουργικούς περιορισμούς. Η τιμή για την επί πληρωμή έκδοση ξεκινά από 13,49$ ανά χρήστη/μήνα.

Asana

10 digital planners for every taste 2023
Πηγή: Asana

Το Asana είναι μια εφαρμογή ψηφιακής ατζέντας που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε συστηματικά εργασίες, έργα και προθεσμίες. Διαθέτει επίσης λειτουργίες όπως ημερομηνίες λήξης, ετικέτες και ετικέτες που διευκολύνουν την εύρεση και την οργάνωση πληροφοριών.

Οι επαγγελματίες χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να παρακολουθούν τα χρονοδιαγράμματα και τις εργασίες τους. Επιπλέον, η όμορφη διεπαφή καθιστά εύκολη την πλοήγηση και τη χρήση.

Βασική λειτουργικότητα: ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για την πρόοδο της εργασίας, δημιουργία λιστών υποχρεώσεων και επιθυμιών, προσθήκη φωτογραφιών, συνδέσμων και αρχείων.

Τιμή: Η δωρεάν έκδοση είναι διαθέσιμη με όριο στον αριθμό εργασιών και έργων. Η τιμή της επί πληρωμή έκδοση ξεκινά από 10,99€.

ONLYOFFICE Workspace

Το ONLYOFFICE Workspace είναι μια ψηφιακή ατζέντα κατάλληλη για ομάδες οποιουδήποτε μεγέθους και ελεύθερους επαγγελματίες. Είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα παραγωγικότητας που φέρνει ένα εργαλείο εφαρμογών για διαχείριση έργου, διαχείριση και επεξεργασία εγγράφων, αλληλογραφία, CRM, ημερολόγια και εργαλεία επικοινωνίας.

Το ημερολόγιο του ONLYFFICE Workspace σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε ένα προσωπικό ή ομαδικό χρονοδιάγραμμα, να προσθέτετε διαφορετικά συμβάντα και συναντήσεις και να ορίζετε μια υπενθύμιση για να μην χάνετε ποτέ τίποτα. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε ημερολόγια με τη δυνατότητα να παραχωρήσετε πρόσβαση σε ένα συγκεκριμένο άτομο ή να προγραμματίσετε ομαδικές συναντήσεις.

Το ημερολόγιο συγχρονίζεται επίσης με τρίτα ημερολόγια χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο CalDAV και παρακολουθεί τα πάντα σε ένα μέρος.

Η ενότητα διαχείρισης έργου περιέχει βασικά και πρόσθετα εργαλεία για τη διαχείριση έργου: εργασίες, δευτερεύουσες εργασίες και ορόσημα, καταμέτρηση χρόνου, γράφημα Gantt, αναφορές, ευέλικτους ρόλους χρήστη και πολλά άλλα.

Οι ενότητες διαχείρισης έργου και ημερολογίου είναι ενσωματωμένες με σύστημα διαχείρισης εγγράφων για άμεση πρόσβαση σε έγγραφα, καθώς και με CRM.

Βασική λειτουργικότητα: κοινή χρήση ημερολογίου, συγχρονισμός με εφαρμογές τρίτων, διαχείριση έργων και εργασιών, διάγραμμα Gantt και διαχείριση χρόνου.

Τιμή: Το ONLYOFFICE Workspace είναι δωρεάν για ομάδες έως 5 χρηστών. Για μεγαλύτερες ομάδες, η τιμή ξεκινά από 5$ ανά χρήστη/μήνα. Παρέχεται η δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών.

ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ CLOUD            ΔΟΚΙΜΗ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΗ ΣΑΣ

Συνοψίζοντας

Η επιλογή μιας ψηφιακής ατζέντας, φυσικά, εξαρτάται από τις ανάγκες και το γούστο σας. Για μεγάλες ομάδες και περίπλοκες εργασίες, πληρώνονται εκδόσεις ατζέντας που προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες και παρέχουν αναλυτικά στοιχεία. Για προσωπική χρήση, είναι πιο βολικό να χρησιμοποιείτε προγράμματα ατζέντας που θα είναι πάντα διαθέσιμα, δηλαδή εφαρμογές για κινητά ή εκτυπώσιμα προγράμματα ατζέντας.