Πώς να κερδίσετε με το πρόγραμμα ONLYOFFICE για συνεργάτες

10 Ιανουαρίου 2024Από τον Efstathios Iosifidis

Έχετε σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε το ONLYOFFICE για να κερδίσετε χρήματα και να έχετε ένα σταθερό εισόδημα; Είστε ευπρόσδεκτοι να εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών μας. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας πούμε όλες τις λεπτομέρειες.

How to earn with the ONLYOFFICE program for affiliates

Πως δουλεύει

Σε περίπτωση που είστε νέοι στον κόσμο των “συνεργατών” (affiliate), θα σας εξηγήσουμε εν συντομία πώς λειτουργεί: δημοσιεύετε συνδέσμους στον ιστότοπό σας ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προωθήστε τις πωλήσεις σε εμάς και σας πληρώνουμε μια προμήθεια.

Κάθε χρήστης που θα λάβει το προϊόν μας από εσάς, λαμβάνει αυτόματα την εκχωρημένη κατάσταση του πελάτη σας στο σύστημά μας. Σημαντικό είναι ότι θα πληρώνεστε τόσο για την αρχική πώληση όσο και κάθε φορά που οι πελάτες σας ανανεώνουν τις συνδρομές τους.

Για ποιον είναι κατάλληλο αυτό το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα συνεργατών μας είναι ευέλικτο και κατάλληλο για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή επιπέδου εξειδίκευσης.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι να διατηρείτε έναν ιστότοπο ή ένα κανάλι μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τη συνεχή ροή των ενδιαφερόμενων επισκεπτών που θα βλέπουν τους συνδέσμους συνεργατών σας και για τους οποίους τα προϊόντα ONLYOFFICE είναι σχετικά.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε οι ίδιοι το ONLYOFFICE – είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζετε καλύτερα ποιο είναι το προϊόν που προωθείτε και πώς να το προωθήσετε στο κοινό του ιστοτόπου σας.

Τι μπορείτε να πουλήσετε ως συνεργάτης

Μπορείτε να πουλήσετε το ONLYOFFICE DocSpace, μια συνεργατική πλατφόρμα με προσαρμόσιμα δωμάτια για οποιονδήποτε επαγγελματικό σκοπό. Κατεβάστε τον οδηγό προϊόντος

How to earn with the ONLYOFFICE program for affiliates
ONLYOFFICE DocSpace

Η πώληση του ONLYOFFICE Docs είναι επίσης δυνατή – θα το συζητήσουμε ξεχωριστά με κάθε συνεργάτη.

Πόσο μεγάλη θα είναι η προμήθειά σας

Θα λάβετε 18% προμήθεια ανά πώληση στην αρχή. Όσο περισσότερο συμμετέχετε στο πρόγραμμα και όσο μεγαλύτερο είναι το άθροισμα των μηνιαίων πωλήσεών σας, τόσο υψηλότερο ποσοστό προμήθειας μπορείτε να πάρετε.

Θα λάβω βοήθεια;

Σίγουρα! Παρέχουμε επαγγελματική υποστήριξη τόσο για τους χρήστες όσο και για τους συνεργάτες μας. Μας ενδιαφέρει η επιτυχία των πωλήσεών σας και σας παρέχουμε επίσης προωθητικό υλικό. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να συμβουλευτείτε την ομάδα μάρκετινγκ σχετικά με το περιεχόμενο του ιστολογίου/ιστοτόπου σας που θα σας βοηθήσει να προωθήσετε το ONLYOFFICE για να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Πως ξεκινώ

Οι συνεργάτες μας εργάζονται και λαμβάνουν τις πληρωμές τους μέσω ενός αξιόπιστου και ασφαλούς καναλιού – Rewardful. Είναι απλό και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό συνεργατών από την Stripe.

  1. Μάθετε τους όρους της Πολιτικής Συνεργατών και βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε προτού εγγραφείτε.
  2. Εγγραφείτε ως συνεργάτης.
  3. Δημιουργήστε τους προσωπικούς σας συνδέσμους συνεργατών και τοποθετήστε τους στον ιστότοπό σας για να ξεκινήσετε να πουλάτε.
  4. Αποκτήστε από το 18% των πωλήσεων κάθε μήνα μέσω της πύλης Rewardful.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα συνεργατών, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω  affiliates@onlyoffice.com.