Kako konvertovati Word u JPG

22 April 2024By Marko Jovanović

Od verzije 7.4 ONLYOFFICE Docs, možete konvertovati Word datoteke u slike. Pročitajte ovaj post kako biste saznali prednosti takve konverzije i kako napraviti JPG datoteke iz DOCX formata.

Kako konvertovati Word u JPG

Zašto konvertovati Word u JPG sliku?

Konvertovanje Word datoteke u sliku ima razne prednosti, kao što su poboljšana kompatibilnost sa aplikacijama zasnovanim na slikama ili socijalnim platformama. Kada želite da podelite tekst dokument na Instagramu ili Pinterestu, najočiglednije rešenje je da konvertujete DOCX u JPG.

Još jedna prednost konvertovanja Word datoteka u slike je to što može olakšati njihovo deljenje sa drugima, čak i ako nemaju Word instaliran na njihovim računarima. Kada šaljete DOCX datoteke preko Telegrama i sličnih usluga trenutne razmene poruka, primaoci će moći da vide i uređuju tekst nakon što ga preuzmu. U međuvremenu, slike će biti automatski otvorene u bilo kojoj aplikaciji za čet i neželjene promene na slikama su manje verovatne.

Dodatno, konvertovanje Word datoteka u slike može biti korisno za stvaranje vizuelnog sadržaja ili ilustracija za razne svrhe. Na primer, možete da ugradite JPG slike u svoje postove na blogu ili na svoj veb sajt.

Konvertovanje Word-a u JPG u ONLYOFFICE-u

U ONLYOFFICE rešenjima, možete promeniti tekst dokument format u JPG sliku besplatno. Evo instrukcija za desktop uređivače i veb verziju.

ONLYOFFICE Desktop Editors

Naša besplatna desktop aplikacija vam pomaže da konvertujete tekst dokumenta na Windows-u, Linux-u, i Mac-u.

  1. Kreirajte word dokument.
  2. Kliknite Sačuvaj i izaberite JPG sa padajuće liste.

Kako konvertovati Word u JPG

Preuzmite besplatni ONLYOFFICE Desktop Editors za vaš operativni sistem sa našeg vebsajt-a.

PREUZMI

ONLYOFFICE Docs (veb verzija)

U onlajn verziji naših uređivača, koraci su malo drugačiji.

  1. Kreirajte word dokument
  2. Idite na Datoteka i izaberite Preuzmi kao (za skladištenje slike lokalno) ili Sačuvaj kopiju kao (da skladištite sliku na vašem skladištu integrisanom sa ONLYOFFICE docs)..
  3. Kliknite na JPG ikonicu..

Kako konvertovati Word u JPG

ONLYOFFICE Docs je dostupan u oblaku i na lokalnom nivou. Probajte danas.

POSTAVI NA LOKACIJI

Želite da bezbedno konvertujete tekst dokumenta, proračunske tabele, i prezentacije onlajn? Isprobajte naš besplatni zvanični konverter.